De Vier Seizoenen | Workshops in Groendecoratie

Vaste planten 2019

Wij zaaien, stekken en kweken zelf bijzondere vaste planten op voor onze tuin.  Ook het stekgoed voor de Workshop kweken we zelf op, dit gewoon omdat het een hele leuke hobby is. Elk jaar zijn er weer nieuwe soorten. Wij willen iedereen laten meegenieten om je terras, tuin of tuintafel op te fleuren met steeds weer nieuwe plantenrassen. In augustus en vanaf januari hebben we weer nieuwe soorten vaste planten gezaaid. Deze zullen volgend voorjaar 2019 groot genoeg zijn om een plekje in uw tuin te krijgen. Achter elke plant staat in welke potmaat ie zit zodat je hieronder kunt zien wat de prijs is. We hanteren twee potmaten waar de planten in staan. We verkopen de meeste soorten aan huis; er staan vanaf 1 maart planten aan de weg. Wilt u meerdere planten van 1 soort kunt u het beste contact met mij opnemen zodat we de soorten vanuit de kweektuin kunnen uitzoeken.

Bestellingen:

  • U kunt bestellen van 1 januari t/m 1 mei 2019;
  • de planten kunt u in Westwoud ophalen;
  • bestellingen liefst via het aanmeldingsformulier of e-mail;
  • wij zetten uw bestelling gereed zodat u ze op kunt halen.

knop

Jaarlijks staan wij met onze bijzondere planten en liefhebbersplanten tijdens de Pinksterdagen op 8, 9 en 10 juni op de Westfriese Tuinfair te Midwoud. Dit jaar staan wij voor het eerst in Haarlem op de plantjesmarkt. Wij zijn er vorig jaar geweest en dit is een hele knusse kleinschalige markt waar alleen planten staan; het thema van 2019 is duurzaamheid. Je hebt er echt een diversiteit van allerlei planten die je normaal nergens tegenkomt, dus ga er eens lekker een dagje op uit. Tijdens beide markten tonen wij natuurlijk onze mooie groendecoraties zodat u zelf weer geprikkeld wordt om zelf aan de slag te gaan, thuis of u kunt een workshop boeken met uw vriendinnen in Westwoud. Je wordt als gast ontvangen met koffie/thee en zelfgemaakte taart in een landelijke sfeer en verwennen je ook nog eens na afloop met een drankje met culinaire hapjes.

2019  – Bijzondere vaste planten en nieuwe rassen

 

2019  – Mooie sterke eenjarige liefhebbers planten:

Mijn inspiratie kwam uit Engeland om eenjarige te zaaien, zie hiernaast een foto van sterke eenjarige planten welke echt de hele zomer bloemen; de zaden komen bij Sarah Raven vandaan.

 

Wij staan dit jaar, 2019, op de volgende markt/fair:

  • op 13 en 14 april staan wij op de Plantjesmarkt te Haarlem, dit is in de Haarlemmer Kweektuin.

  • op 8, 9 en 10 juni staan wij op de Tuinfair te Midwoud.