De Vier Seizoenen | Workshops in Groendecoratie

Evenementen

In 2020 staan wij op de volgende evenementen:

De Haarlemmer Kweektuin, de plantjesmarkt te Haarlem.

Iedereen is welkom op de jaarlijkse Lentemarkt, duurzaam doen & groen, 18 en 19 april 2020. Dit evenement wordt inmiddels alweer voor de 27ste keer georganiseerd in de Haarlemmer Kweektuin.

Aanvangstijden

Zaterdag 18 en zondag 19 april 2020
Beide dagen 11.00 tot 16.00 uur.

Prijzen

Gratis entree. Honden mogen het terrein niet op en er is een ruime parkeergarage op loopafstand (parkeergarage Cronjé).

Bezoekersinformatie

Haarlemmer Kweektuin
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

Ook in 2020 staan wij op de Tuinfair Midwoud

Wij laten je zien hoe je sfeer brengt op je terras of tuintafel! Het gaat om ’t samen zijn om een decoratie te maken en de sfeer om er lang van te genieten! Wij proberen op de Westfriese Tuinfair die sfeer over te brengen zodat u zelf onder het genot van zelfgemaakte taart en culinaire hapjes straks een mooie decoratie komt maken geheel naar eigen smaak.

Laat u verrassen met diverse groendecoraties, vaste planten en decoratieve grassen,  frames, bamboe en manden en kom naar de Fair.

De 20e editie van Tuinfair Midwoud, inmiddels de grootste tuinfair van Nederland, zal tijdens het Pinksterweekend van 30, 31 mei en 1 juni 2020 in het teken staan van Flowerpower.

Landgoed De Knap in Midwoud zal zoals ieder jaar weer volop in het teken staan van buitenleven, interieur, koken, kunst, muziek, theater en vrijetijdsbesteding.

Het 4 hectare grote landgoed met de boerderij, unieke boomgaard en de grote weilanden is een prachtig decor, waarin de standhouders met veel enthousiasme hun producten presenteren en u informeren over de nieuwste trends voor huis, tuin en lekker leven! Tijdens de drie mooie Pinksterdagen kunt u het gevoel van sfeer en ruimte proeven en vooral veel inspiratie komen opdoen.

Tuinfair Midwoud is een waar paradijs voor iedereen die van het buitenleven houdt, maar er is veel meer dan dat. Honderden standhouders vullen het terrein voor u met workshops, theater, prachtig verzorgde stands met smakelijke delicatessen, kramen gevuld met streekproducten, professionele horeca, (kinder)kleding, sieraden, planten en bloemen, vintage & design, en kramen vol brocante snuisterijen en de leukste geschenkartikelen.

Ook dit jaar zult u verrast worden door een uitermate swingend muziekprogramma en zal de organisatie van Tuinfair Midwoud weer meerdere goede doelen sponsoren. Ook zijn er voor de kinderen meer dan genoeg leuke activiteiten. Kortom: een uitje om met het hele gezin van te genieten.

Mis het niet!

Adresgegevens

Landgoed De Knap
Tripkouw 2
1679 GJ  Midwoud 
Openingstijden & entree

30 en 31 mei en 1 juni 2020 van 10:00 tot 18:00 uur.
Toegang voor volwassenen € 5,00 per persoon.
Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.