De Vier Seizoenen | Workshops in Groendecoratie

Over ons

Over ons

De workshops worden gegeven door:
Wilma Jong-Gijzen

 

Elk seizoen wordt er een workshop in Groendecoratie gehouden. Ik ben begonnen met Dunette de Kroon met het geven van een Zomerworkshop met High Tea. Dit viel zeer in de smaak, zodoende dat wij elk seizoen iets origineels gingen bedenken. Na een paar jaar koos Dunette ervoor om een studie te volgen en heb ik nog een jaar met mijn zus Angeline Windt samen de workshops gegeven. Daarna ben ik alleen verder gegaan. Ik doe overal waar ik ben veel inspiratie op, kom op diverse beurzen en hou me altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ik doe dit met veel plezier en het is altijd weer inspirerend voor mezelf en leerzaam en inspirerend voor de cursisten.

Het begint al met het zoeken en verzamelen van geschikt materiaal en te kijken welke kleuren er op dat moment bij elkaar passen. Zo heeft elk seizoen vele mogelijkheden voor binnen en buiten.

Ik werk voornamelijk met natuurlijke materialen, verse planten, mossen, schors, takken en decoratieve vruchten; deze worden verwerkt in een basisproduct, zoals een schaal, vaas, frame, mand enz. zodat u er lang plezier aan kunt beleven.

Tijdens de workshop besteed ik aandacht aan:
– de techniek
– verwerken van materiaal uit de tuin
– houdbaarheid
– eigen stijl
– decoratie-tips
– ontwikkelen van eigen creativiteit

Tevens wordt tijdens de workshop alles stap voor stap uitgelegd, zodat het ook voor een beginnende cursist goed te volgen is.

Dit alles wordt in een sfeervolle en landelijke omgeving gegeven!

Wij zorgen voor een geheel arrangement:
– ontvangst van koffie en zelfgemaakte taart
– decoratie maken
– na afloop even drankje en verwennerij van allerlei lekkere culinaire hapjes.